Szoboszlai Dominikról nem akármit mondtak a Sparta Paraha elleni meccs után

Az angolok nem győzték dicsérni Szoboszlai Dominikot a 6-1-re megnyert Európa Liga meccs után

whoscored.com 8.1-re, a sofascore.com pedig 7.8-ra osztályozta a magyar játékos teljesítményét, aki az utóbbi portál statisztikája szerint 93%-os pontossággal passzolt (80/86), volt 2 kulcspassza, a 6 hosszú indításából és keresztlabdájából 4 talált embert, egyszer pedig egy lövést is sikerült blokkolnia.

This is Anfield szurkolói portálnál Szoboszlai lett a meccs legjobbja, azt írják róla: „Dominik állandóan előre nézett és sokat futott, mindenhol ott volt, és nagy szerepe volt abban, hogy a Liverpool megszerezte a korai gólokat. Ő kapta a meccs embere címet, mivel annyira domináns volt a labdabirtoklásban és a labdabirtokláson kívül is. Ezt vidd magaddal vasárnapra is, Dom!”

LiverpoolWorld is 8-as érdemjegyet adott a magyar játékosnak, magyarázatként pedig azt írták: „Remekül tálalt Núnezhez a nyitógólnál, és rengeteg energiát mozgósított az első félidőben. Talán egy kicsit szerencsés volt, hogy a lövése utat talált a hálóba, de volt bátorsága lőni, miután betört a 16-oson belülre.”

Rush The Kop szurkolói portálnál holtversenyben a második legjobb osztályzatot (8) kapta a 23 éves játékos, akiről így vélekednek: „ez az a teljesítmény, amit minél többször látnunk kell a magyar válogatott csapatkapitányától. Szobó egy tökéletesen pontos passzal segített megnyitni a gólok sorát, majd később saját maga is betalált. Csak így tovább!”

A legszigorúbb a liverpool.com volt Szoboszlaival, a portál csak 6-osra osztályozta a teljesítményét, amit úgy indokoltak, hogy „az első félidő előrehaladtával egyre jobb lett, és akár már az első félidőben is felkerülhetett volna a góllövőlistára.” Csakfoci.hu

Leave a Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük